V O E D I N G & C O A C H I N G

KRIJG GRIP OP JE GEWICHT

 

VOOR KINDEREN

Groeien naar gezond gewicht, zonder dieet, mét plezier. 

Als speciaal opgeleide kinder-eetcoach volgens de methode van Lekker Pûh!!! help ik kinderen en jong adolescenten (5-18 jaar) te groeien naar een gezond gewicht. Het is geen dieet maar een speelse en vrolijke methode die spectaculaire resultaten oplevert.
 

Onderzoek van Universiteit Wageningen: De Methode Lekker Pûh!!! biedt, wetenschappelijk aangetoond, als enige een blijvend positief effect op de BMI van kinderen met overgewicht. Op korte en lange termijn. Lekker Pûh!!! overtreft alle vergelijkbare interventies.

 

VOOR VOLWASSENEN

Een gezond lichaam en een gezonde geest gaan hand in hand. Naast uitgebalanceerde gezonde voeding, coach ik ook je geest en hoe je over jezelf en de buitenwereld denkt. In een sfeer van openheid, vertrouwen, respect, inspiratie en mogelijkheden, bewandelen we de weg naar je gewenste situatie. Hiervoor maak ik gebruik van coachingsmodellen die bewezen succes hebben.

Eerst kijken we naar je eetpatroon want als je voeding in evenwicht is voel je je al een stuk beter. Bewegen hoort hier ook bij want bij een burn-out of stress is sporten enorm belangrijk. Het zorgt er o.a. voor dat je lichamelijk moe wordt, dat maakt je hoofd leeg waardoor er ruimte ontstaat voor endorfinen (gelukshormonen) om zo vernieuwde energie binnen te laten. De burn-out en/of stress wordt op drie manieren aangepakt. Door middel van uitgebalanceerde gezonde voeding, bewegen en een coachingstraject.
 

Als je behoefte hebt om op persoonlijk of professioneel vlak iets te verbeteren of meer inzichten wilt krijgen kan ik je helpen. Zoek je ondersteuning bij burn-out en/of stressgevoelens of wellicht ben je werkgever of HR manager en wil je iemand binnen je bedrijf of organisatie helpen door middel van een coachingstraject?  Bel dan voor een afspraak.